Øjenbrynslaminering derhjemme? Kun emd det innovative Nanobrow Lamination Kit!

Indtil for nyligt troede vi, at øjenbrynslaminering var svært og kompliceret, og krævede viden om de forskellige opløsninger til laminering. Det er derfor, det plejede at blive udført af en professionel. Nu til dags kan du DIY øjenbrynslaminering derhjemme! Det gode er, at processen vil tage omkring femten minutter! Tjek det banebrydende lamineringssæt fra Nanobrow og begynd at style dine bryn!

Øjenbrynslaminering derhjemme – ikke så svært som det ser ud

Sammen med de forskellige fremskridt inden for kosmetologi, er der et øget antal kosmetik på markedet, og de behandlinger, der engang kun fandtes i skønhedssalonerne, kan nemt udføres derhjemme. For et par år siden var der ingen, der overvejede DIY gelnegle! Øjenbrynslaminering er også en skønhedsbehandling vi selv kan udføre. Hemmeligheden ligger i at vælge det rette lamineringssæt – et som Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – det anbefalede lamineringssæt til bryn

Nanobrow har udgivet et ekstraordinært sæt til brynløft, der er lavet med øje for detaljen og kommer med grundige instruktioner og nummerede flasker, så du har styr på den rette rækkefølge. Så er det svært at rode rundt i det! Derudover indeholder sættet en masse værktøjer: applikatorer, børster, spolebørste til nemt brynløft derhjemme. Selv hvis du laminerer brynene for første gang, så vil du få succes og opnå fantastiske resultater. De inkluderede opløsninger er designet til at få dit brynløft til kun at tage et øjeblik. Glem alt om DIY lamineringssæt, der tager flere timer! Dit brynlaminering derhjemme vil tage op til 20 minutter, hvis du bruger Nanobrow Lamination Kit.

nanobrow lamination kit

Hvordan laminerer man brynene derhjemme med Nanobrow Lamination Kit?

Meget simpelt! Processen involverer at påføre kvalitetsprodukter i den rette rækkefølge. Du behøver ikke at bruge dem i alng tid: Det første produkt – limen – bliver på i 30 sekunder, maks. Derefter påfører du flaske nummer ét – en løftende lotion, der ændrer hårets tekstur og giver dem den nye, ønskede form. Det sidste produkt – flaske nummer to – indeholder en sættende opløsning, der får lamineringseffekterne til at holde i op til seks uger. Begge opløsninger bliver på brynene mellem 5 og 8 minutter (afhængig af typen på dine bryn): jo tykkere bryn, jo længere holder de. Du fjerner produkterne ved at bruge en fnugfri vatrondel. Det lyder ikke så kompliceret, vel?

Øjenbrynslaminering – resultater

  • Brynene er lidt tykkere og virker fyldigere.
  • Hårets tekstur ændres; brynhårene er nemmere at håndtere.
  • Dine bryn vil se flotte ud og have en sund glød.
  • Øjenbrynslaminering sætter hårene i den position, du ønsker.
  • Du har fuld kontrol oevr dine bryn.
  • Øjenbrynslaminering hjælper med at tæmme de tykkeste og mest viltre bryn.
  • Brynene er definerede, børstede og mere voluminøse.
  • De ser fantastiske ud, selv uden make-up.
  • Resultaterne holder i op til to måneder!

Nanobrow, lamineringssæt, anmeldelser

Dette DIY lamineringssæt har fået varme anmeldelser. Vidste du, at selv professionelle sætter pris på kvaliteten og effekterne? Det er det bedste lamineringssæt, som vil opfylde din drøm om fejlfrie, præcist formede og stylede øjenbryn, der ser flotte ud hver dag!

Prøv den hotteste brynform lige nu: besøg www.nanobrow.dk og bestil Nanobrow Lamination Kit med bekvem hjemmelevering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *