Alletiders foryngende behandlinger til brug natten over

Nætterne er lange om vinteren og efteråret – så hvorfor ikke bruge tiden på foryngende og helende hudbehandlinger natten over? Selvfølgelig er sådanne behandlinger også gode på forårs- og sommernætter. Virkningen vil overraske dig. Ansigtsmasker til nattebrug anbefales af asiatiske kvinder, og hinduistiske kvinder elsker olie i håret. Tænk bare på det den lydefri hud I førstnævnte gruppe og det smukke, tykke hår i sidstnævnte gruppe. Hvordan skal vi tage os af huden og håret om natten?

1. Fornyelse af ansigtshuden

Ved du, hvorfor natcreme normalt er lidt tykkere og rigere på næringsstoffer? Stort set absorberer huden alle de gavnlige stoffer hurtigere om natten, og derfor giver sådanne behandlinger bedre resultater. Tillige med en god creme, der bør indeholde koenzym Q10, C-og E-vitamin og retinol, en eller to gange om ugen, kan du bruge en ansigtsmaske. Asiatiske kvinder er meget fortrolige med dette ritual. De er berømte for deres smukke hud, og alle former for kosmetik og hudplejeprodukter, de bruger, bliver øjeblikkeligt et stort hit. Ansigtsmasker til brug om natten er blevet meget populære rundt omkring i verden. Hvad er det, der er så godt ved dem? Tjek selv: Prøv en maske til brug om natten nærende, fugtighedsgivende og fornyende egenskaber. Om morgenen vil du se, hvor meget bedre din hud føles og ser ud.

2. Gør kroppen smuk før sengetid

Bruger du bodylotion, inden du går i seng? De fleste kvinder gør det ikke. I mellemtiden, især om vinteren, når den tørre luft fra varmeapparatet tørrer huden endnu mere, er en bodylotion en uundværlig del af plejen. Hvis din hud er ekstra tør, kan du blander din lotion med et par dråber naturlig olie, eller også kan du komme olien (argan-, kokos-, linol- eller olivenolie) i dit badevand og tage et varmt, nærende og regenererende bad.

Om natten skal hænderne og fødderne også regenereres. For at gøre dette til fulde, skal du anskaffe særlige bomuldshandsker og sokker. Før sengetid kan du komme et tykt lag creme eller balsam på dine hænder og fødder. Så vil dine hænder og fødder blive regenereret og næret hele natten, så de er fint glatte, fugtede og smukke om morgenen.

3. Fornyelse af håret om natten

Natten er det perfekte tidspunkt til en hjemmebehandling, der virker som en af de hårsaunaer, man kan få i en frisørsalon. Der er tale om hårolie, der var meget populært i Indien, og som nu er blevet enormt populært over hele verden. Naturlige olier, der ikke blot anvendes på håret, men også på hovedbunden, er et godt middel mod eventuelle hårproblemer. Denne behandling regenererer, styrker, øger væksten, stopper hårtab og gør håret glat og blankt. Jo længere olierne “ligger” på håret, jo bedre – der bliver udbedret flere skader. Derfor er oliebehandling af håret natten over en af ​​de allerbedste hårbehandlinger. Olien kommes på overalt på håret og gnides forsigtigt ind i hovedbunden. Om morgenen vasker du bare olien ud af håret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *