Hudeksperternes valg: De 5 bedste anti-rødme ansigtsserummer

Ansigtsserum er et musthave til rosacaeplaget hud. Eksperterne er enige: Ingredienserne er de vigtigste når man skal vælge den bedste. De analyserede bestsellerne og fandt en vinder. Tjek de bedste anti-rødme ansigtsserummer ifølge specialisterne. Ved at vælge en af dem, vil du ikke blive skuffet.

Hvad bør en god anti-rødme ansigtsserum indeholde?

Fordelagtige aktive ingredienser er de vigtigste, især:

 • vitamin C
  Det lysner pigmentpletter og forbedrer hudtonen, styrker vaskulære vægge, gør kapillærer mere modstandsdygtige.
 • vitamin K
  Det lindrer huden og reducerer synligheden af udvidede kapillærer, og understøtter koaguleringssystemet.
 • grøn the
  Det øger blodgennemstrømningen og styrker kapillærerne, afholder dem fra at udvide.
 • buckeye
  Forsegling af blodkar er den primære opgave. Det reducerer også karsprængninger og forhindrer nye i fremtiden.
 • asiatisk skillingurt, aka Gotu kola
  Det har en lindrende effekt, forbedrer blodcirkulationen og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

De førnævnte komponenter kan findes i serummer fra vores opsummering. Et andet tip du skal huske er, at du bør undgå følgende hvis du har problemer med rødme eller udvidede kapillærer:

 • syntetiske pigmenter
 • parabener
 • konserveringsstoffer såsom SLS
 • alkohol

Disse ingredienser, derimod, kan irritere følsom hud og gøre den værre.

TOP 5 Anti-Rødme ansigtsserummer til sensitiv hud ifølge hudeksperter

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoils serum er særligt lavet til rosacea-plaget hud, men virker også godt til moden og “normal” hud, der har tendens til hyperpigmentation. Den korte ingrediensliste nedenunder viser mange naturlige ingredienser, som viser sig at være yderst effektive til at bekæmpe synlige blodkar. Det tager blot få ganges brug for at gøre rødmen og karsprængninger mindre synlige. Lindeekstrakt virker ved at forhindre inflammation og lindre huden, plus den har en forfriskende aroma. Når det gælder ekstrakt fra den indiske plante Punarnava, så bekæmper det hyperpigmentation og udjævner hudtonen, samt forsinker rynker.

Brug: Nanoil serum kan bruges to gange om dagen. Det vil ikke ødelægge din make-up; det virker endda som en lysnende primer. Det har en let konsistens og absorberes hurtigt, uden at efterlade et klistret lag på ansigtet. Du kan finde mere information på www.nanoil.dk

2. Medik8 Calmwise Serum

Medik8 Calmwise Serum er ideelt til karsprængninger og sensitiv hud, og hjælper med at behandle rosacea og akne. Formlen er simpel med blot syv komponenter. Ligesom de tidligere, så indeholder det ikke nogen farvestoffer eller dufte. Salvie-ekstrakt er en nøgleingrediens, som lindrer inflammeret hud. Den patenterede ingrediens, teprenon, reducerer synligheden af karsprængninger og rødmen. Serummet efterlader også huden mere jævn og resistent overfor eksterne faktorer.

Brug: Det bør bruges to gange om dagen. Du påfører det dog ikke over hele ansigtet. Det er en topisk behandling. Der er én ting vi ikke kan lide ved dette serum. Det kommer i en meget lille flaske, der ikke vil holde længe, selv hvis det bruges sparsomt.

3. Pharmaceris N C-Capilix

Vi kan ikke undgå Pharmaceris. Det er lavet til rosacea-plaget hud, men også trætte ansigter og hyperpigmentering. Den naturlige formel er ikke overbebyrdet med for mange ingredienser. Vitamin C i serummet er fantastisk til at styrke svage kapillærer og gøre huden mere immun til eksterne faktorer. Avocadoolie, derimod, fugter og reparerer huden, mens majsolie har en anti-rynke effekt.

Brug: Det kan bruges to gange om dagen. Selvom det er ret fedtet, så efterlader det ikke nogen rester. Serummet tager cirka en måneds hyppig brug om at producere synlige effekter. Prisen og størrelsen er ting vi kan lide ved dette produkt.

4. Janssen Cosmetics Daily Couperose Serum

Janssen Cosmetics tilbyder også et ansigtsserum til rosacea, reaktiv og sensitiv hud. Ingredienslisten er ret lang, men formlen indeholder mange naturlige ingredienser, som højst sandsynligt ikke vil skabe irritationer. Blandingen af planteekstrakter fra buckeye, lakrids og nælde er vigtigst, og trænger ind i huden for at forstærke kapillærer og gøre dem mindre synlige i ansigtet. Andre komponenter, såsom bisabolol og allantoin, hæmmer effektivt inflammation og lindrer rødmende ansigter.

Brug: Dette serum minder om en gel og kan bruges to gange om dagne, men det er bedst at bruge den i din aftenrutine, da det virker til at absorberes over lang tid og efterlader et klistret lag på ansigtet. Det kommer i en flaske på 30 ml.

5. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% 

Dette er en ægte multitasker, da den virker godt til rosacea-plaget, sensitiv eller moden hud, samt sund hud, der virker til at miste glød. Vitamin C i en mild form er den primære ingrediens, som nemt lysner hyperpigmentering og udjævner hudtonen. Serummet får fine linjer til at falme og hæmmer nye rynker.

Brug: Du kan ikke bruge andre vitamin C-infuserede produkter i den samme rutine. Den officielle hjemmeside siger, at det er bedst at undgå udsættelse for sol, så vi anbefaler at bruge den om efteråret og vinteren. Visse brugere klager over den stikkende følelse, men producenten forsikrer om, at det er en normal reaktion.