Ungdommelig og lydefri hud – 7 nemme og effektive tricks

Kropshuden kommer ikke til at se gammel ud på samme måde som ansigtshuden – men i en vis alder kan man godt begynde at lægge mærke til, at den mister sin fasthed, og at den begynder at se kedelig og ru ud. Overhuden bliver mindre elastisk og man kan få misfarvninger eller leverpletter over hele kroppen. De første rynker kommer oftest på kravepartiet og hals. Er det muligt at pleje kropshuden, så den bliver glat og ungdommelig? Ja selvfølgelig! Vi viser dig hvordan du gør.

Hvordan holder man kropshuden ung og lydefri?

1. Kom olier på og giv huden fugt

Mange af os opgiver at bruge ​​body lotion – om morgenen har vi simpelthen ikke tid nok, fordi vi skal skynde os på arbejde eller med at komme i gang med vores daglige pligter. Men det er imidlertid meget vigtigt at give huden olie og fugt ved hjælp af et passende kosmetisk produkt. For det første, fordi huden, uden en ordentlig omgang fugt, begynder at tørre ud og miste sin fasthed hurtigere, og der vil således dannes rynker og fine linjer. For det andet beskytter bodylotion den mod solens skadelige virkninger og mod giftstoffer fra miljøet.

Når du køber et kosmetisk produkt til kropspleje, skal du altid tjekke om den har en tilstrækkeligt fed sammensætning. Det vil sige, hvis der er masser af balsam i naturlige olier til kroppen, vil produktet ikke blot nære og forhindre fugttab, det vil også beskytte huden mod udtørring og forsyne den med et væld af vitaminer og mineraler. De mest anbefalede og effektive olier mod aldring er arganolie og sheasmør. Det er bedst at bruge dem natten over, så de har tid til at trænge ind i huden og nære den godt.

2. Eksfolier regelmæssigt

Bodyscrub er et godt produkt til at slippe af med døde hudceller, glatte og blegne huden, samt styrke kredsløbet under huden. På den måde bliver toksiner hurtigere fjernet fra hudcellerne, og kroppen bliver fast og fri for misfarvninger. Desuden afgifter bodyscrubs huden og gør, at ingredienser i balsamer og lotioner absorberes bedre og dybere i overhuden. Dette sikrer forbedret udnyttelse af aktive ingredienser og dermed forbedret hudpleje.

3. Vær ikke en dovendidrik! 

Hvis du vil holde din krop ungdommelig og fast længere, må du ikke glemme fysiske aktiviteter. De behøver ikke at være det helt store. Sommetider er det nok med en lang gåtur eller et par minutters morgengymnastik. Prøv pilates, yoga eller begynd at cykle. Dette vil gøre din krop yngre og fastere uden den store indsats. Træning giver ikke blot kroppen en flot facon og forbedrer dit velbefindende, men den får også hurtigere toksinerne ud af cellerne. På den måde vil du undgå alvorlig appelsinhud og tabet af hudens elasticitet.

4. Forkæl dig selv med en hjemme-SPA

Du behøver ikke at gå i SPA for at forkæle huden med afslapning og intensiv næring – det eneste, du har brug for, er badesalt, et stearinlys og en olievarmer i badeværelset. Efter du er færdig med et duftende og nærende bad, kan du tage olien og foretage en hel kropsmassage. Afslappet hud vil genvinde en pæn farve, et flot udseende og god fasthed. Badesalte vil forsyne huden med dyrebare mineraler, afslapning og lindring, mens massagen gør kroppen fast og elastisk.

5. Vær opmærksom på sammensætningen af ​​kosmetikken

Denne regel gælder for hud i alle aldre – for ikke at beskadige eller irritere huden, skal du være forsigtig med, hvad den givne lotion eller kropscreme indeholder. Det er bedst, hvis den består af naturlige ingredienser og ikke indeholder tørkalkoholer, parabener, oliederivater eller for mange silikoner eller andre syntetiske stoffer, der fremstilles i laboratorier. Som følge heraf vil huden kun absorbere sikre stoffer, der rent faktisk er nærende og plejende, og som ikke udtørrer eller irriterer huden på lang sigt.

6. Beskyt huden mod UV-stråler

Solstråler er ekstremt farlige. De forårsager ikke blot mange alvorlige hudsygdomme, de bidrager også til ​​kræftdannelse. Derudover er de også blandt hudens værste fjender. Hvorfor? De gør den tør, fratager den fleksibilitet og er årsag til overhudens såkaldte foto-aldring. Når du køber en bodylotion, skal du altid tjekke, om den er beriget med en passende høj SPF.

7. Børst kroppen

Børstning af kroppen med en speciel børste, der er lavet af naturlige materialer, byder på en række fordele for huden og kroppen. Det viser sig, at denne behandling er virkelig enkel, den tager ikke meget tid, og den virker desuden på hele kroppen – forbedrer blodcirkulationen, accelererer celledetox og hjælper dig med at slippe af med appelsinhud, strækmærker og ujævn hudfarve, den gør kroppen fastere og styrker hudens absorptionsevne – på den måde absorberer den flere aktive ingredienser i kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *