Guerlain: Super Aqua Creme

Vi ved alle, at en god nats søvn regenerer huden og giver den mulighed for at slappe af. Af denne grund bør man ernære huden med de bedst mulige ingredienser inden man går i seng. Den bedste måde at gøre dette på er ved at bruge de rette kosmetikprodukter, heriblandt Super Aqua Creme fra Guerlain, som modvirker tegn på aldring.

Guerlains Super Aqua Creme er udviklet til plejning af hud som er begyndt at vise de første tegn på aldring, dehydrering, og tørhed. Produktet skal anvendes om aftenen når man har fjernet sin makeup. En lille smule fordeles midt på ansigtet og fordeles derefter til resten af ansigtet. Cremen skal dubbes ind i huden med fingerspidserne med runde bevægelser. Derudover kan du med fordel massere huden yderligere for at give blodcirkulation i hudcellerne et boost, hvilket hjælper med at tone huden.

Hvordan virker Guerlains Super Aqua Creme?

Det er vigtigt, at hudens dybeste lag hydreres ordentligt, da dette muliggør restaurering af huden og dens celler. Ved at hydrere kroppen ordentligt udsætter man formering af rynker, misfarvninger, og andre ufuldkommenheder. Folk med dybe rynker, solpletter, og aldringspletter kan med fordel prøve Super Aqua Creme, men de skal være tålmodige. Produktet skaber nemlig ikke øjeblikkelige resultater, da det udglatter og hydrerer huden gradvist. Huden bliver i længden restaureret og rynkerne bliver mindre synlige.

Super Aqua Creme fra Guerlain har en delikat rose, jasmin, og Ylang Ylang blomsterduft. Produktet indeholder få tilstoppende stopper som kan forårsage hudorme. Derudover indeholder det også Xanthan gummi og alkohol, som kan forårsage irritationer hvis man har sensitiv hud. Produktet kan producere negative resultater for folk med allergier og andre hudsygdomme. Super Aqua Creme er et naturligt produkt som lindrer irritationer og fugtgiver huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *