Et dragende vippe look på 10 minutter? Med DIY Lash Extensions cluster øjenvipper fra Nanolash er det muligt!

Alle kvinde ønsker at lokke med sit blik. Dog er svage og tynde, sparsomme vipper et problem for rigtig mange kvinder. Desværre gør almindelige mascaras ikke hvad de lover. Det er derfor at DIY Eyelash Extensions fra Nanolash kan være den perfekte løsning!

Er det muligt at lave en øjenvippe forlængelse derhjemme?

Der er ingen tvivl om, at mange kvinder kæmper med at deres øjenvipper er tynde, og at der er færre hår end ønsket. Faktisk er øjenvipper meget sarte, og derudover kan behandlinger af dem, og endda solen have en negativ indvirkning på deres tilstand, og dette kan ødelægge dem.

Indtil nu har de fleste kvinder måttet ty til semi permanente vippe extensions eller falske strip-vipper. Disse løsninger har dog begge deres ulemper, og negative sider. Kvinder der vælger semi permanente øjenvipper kan ikke ændre looket i flere uger, da vipperne ikke kan tages af derhjemme. De der vælger strip-vipper skal bruge lang tid på at påsætte dem hver morgen.

Det er her at DIY Lash Extensions fra Nanolash kan være løsningen til begge overstående problemer. Disse cluster øjenvipper som kan påsættes derhjemme gør at du kan opnå et naturligt resultat. Disse færdiglavede klynge øjenvipper kan påsættes på bare 10 minutter.

Effekten af en påsættelse kan holde helt op til 5 dage, og du kan glemme problemet med tynde og sparsomme vipper.

falske øjenvipper

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash – hvad er de helt præcist?

DIY Lash Extensions cluster øjenvipper er en ny lancering fra brandet Nanolash. Det ser ud til at dette produkt faktisk kan være svaret på det behov den moderne kvinde har, når vi taler om øjenvipper.  

Disse individuelle klyngevipper er designet til at du kan påsætte dem selv, derhjemme. Ved at bruge dem kan du glemme alt om strip-vipper, og problematiske besøg hos en vippetekniker der er dyrt og tager flere timer. En pakke af disse luksus kunstige øjenvipper indeholder falske øjenvipper i 3 længder:

 •  10 millimeter;
 •  12 millimeter;
 •  14 millimeter.

En pakke indeholder 36 individuelle cluster øjenvipper i 8 forskellige styles at vælge fra. Du kan også få det komplette øjenvippe extensions kit fra Nanolash. Dette indeholder:

 •  en bonder – en speciel vippe lim som gør at du kan påsætte de falske øjenvipper;
 •  36 individuelle klyngevipper i 3 længder – 8 styles at vælge fra;
 •  en sealer – et produkt som gør at du kan fjerne de klistrede rester fra limen som vil sidde tilbage efter påsættelsen.
 •  en remover – som hjælper med at fjerne de falske øjenvipper uden at skade dine naturlige øjenvipper;
 •  et værktøj – lavet af rustfrit stål som er designet til at hjælpe dig med at påsætte de falske øjenvipper.

Det er let at se at disse gør-det-selv klynge vippe extensions fra Nanolash kan transformere dit look, og det tager kun 10 minutter at påsætte dem!

Øjenvippe forlængelse derhjemme med Nanolash cluster øjenvipper – hvordan påsætter man dem? 

Gør-det-selv klynge vippe extensions med cluster øjenvipper er endelig blevet muligt! Derudover er det let at påsætte de falske øjenvipper derhjemme, og dette skulle ikke udgøre nogle problemer overhovedet, – selv for de kvinder der ikke har nogen erfaring med at påsætte vipper. Alt du skal gøre er:

 •  Påfør et lag af bonderen og vent 30-60 sekunder på at den bliver godt klistret;
 •  Tag en falsk øjenvippe med det tilhørende værktøj og påsæt øjenvippen 1 mm fra din naturlige vippekant;
 •  Pres den falske øjenvippe sammen med dine naturlige med værktøjet, og påfør til slut sealeren for at fjerne det klistrede lag som bonderen har efterladt.

Detaljerede instruktioner er også inkluderet i pakken. Du skal vide at DIY Eyelash Extensions er designet til både professionelt brug, og til brug derhjemme. Påsættelsen er simpel og behagelig, hvilket de fleste kvinder værdsætter.

@nanolash.official "enamorada estoy de estas pestañitas de @nanolash.official 😍 son súper fáciles de poner y tardas 10 minutos!! además dura hasta 7 días🥹❤️✨" #fyp #lashtutorial #lashes #lashextensions #diylashes #diylashesathome #nanolash #clusterlashes #lashextensions #eyelashextensions #diylashextensions #perfectlashes #selflashextensions #wimpernverlängerung #diywimpernverlängerung #extensioncigliaacasa #extensionciglia #pestañaspostizas #pestañasracimo ♬ original sound - NANOLASH

Luksus DIY Lash Extensions – opsummering

DIY Lash Extensions gør det muligt for dig at lave din egen øjenvippe forlængelse derhjemme. Disse færdiglavede falske øjenvipper er bløde, fleksible og blender godt ind med dine naturlige øjenvipper.

Det er blevet muligt at lave øjenvippe extensions derhjemme takket være de luksuriøse cluster øjenvipper fra Nanolash. Disse er uden tvivl et premium produkt som kan imødekomme forventningerne fra alle kvinder, – selv de fra de mest krævende. På kun 10 minutter kan kvinder opnå spektakulære resultater.