Tid til et hjemmelavet lash lift med Nanolash Lash Lift Kit!

Løftede, lange og fyldige vipper uden mascara? Det er enhver kvindes drøm. Det tager tid at lægge makeup i hverdagen, især når man har lige og svage vipper. Nanolash Lash Lift Kit er en genial løsning – et sæt, der gør det muligt at lave et lash lift derhjemme.

Hvad er et lash lift?

Vipper er som regel tynde og svage. Få kvinder kan prale med naturligt fyldige vipper, og de fleste bruger både lash curler og flere lag mascara. Selv med den indsats, er der ikke garanti for smukke vipper.

Det er her, et lash lift kit kan gøre en forskel. Den enkle og sikre vippebehandling udføres som regel af en professionel øjenvippe-artist, der bruger sikre produkter. Med Nanolash Lash Lift Kit, er det muligt at gøre det selv derhjemme. Sættet kan bruges til at forbedre selv de tyndeste vipper.

Nanolash Lash Lift Kit. Hvad indeholder det?

Laminering med Nanolash Kit er en enkel og ikke-invasiv måde at få stærkere og længere øjenvipper på. Lash lift-sættet indeholder produkter med etiketterne Step 1, Step 2 og Step 3. De er fordelt i poser på 0,5 mm, og der er nok til ca. 10 lash lift-behandlinger. Derudover indeholder vores lash lift kit også:

  • Lash Lift-lim: 5 ml lim, der bruges til at placere silikone-stængerne på øjenlåg;
  • Silikone-stænger: 3 sæt i 3 størrelser;
  • Andet tilbehør, der bruges til en lash lift-behandling.
Laminering med Nanolash Kit

Hvad processen angår, så er det nemt at lave et lash lift derhjemme. Det eneste du skal gøreker at følge instruktionerne på etiketterne. Før du går i gang, skal du rense dine vipper og placere silikone-stængerne på øjenlågene. Derefter påfører du, ved hjælp af børsten, de forskellige produkter i den rækkefølge, der er beskrevet i den tilhørende pjece. Hvert produkt skal sidde i 7 til 10 minutter. Til sidst renser du vipperne med en vatrondel og fjerner stængerne. Resultaterne kan ses med det samme, og effekten holder i ca. 8 uger, afhængigt af dine vippers oprindelige tilstand.

Hvorfor er det værd at vælge at Nanolash Lash Lift Kit?

Lash lift-behandling med Nanolash Lash Lift Kit er en fantastisk måde at få salonværdige vipper uden at bruge en formue. Derudover er produkterne i vores lash lift kit lavet med naturlige næringsrige ingredienser. Kombinationen af dybdegående pleje og en behandling med dette lash lift kit sikrer dermed optimale resultater.

Nanolash Lash Lift Kit er et professionelt lash lift-sæt, der kan bruges af erfarne vippe-artister samt kvinder, der gerne vil opnå de smukkeste vipper derhjemme.

Dette lash kit skaber enestående resultater i form af længere og mere fyldige vipper, der er velplejede og glansfulde. Du kan bare lægge lash curleren og mascaraen væk. Med dette kit, sparer du masser af tid på dine lash lifts, samtidig med at du forbedrer dine vippers tilstand.

Nanolash Lash Lift Kit – resume

Et hjemmelavet lash lift er en fantastisk måde at komme følelser af mindreværd, forårsaget af vipper, der næsten ikke er der, til live. Dette lash kit er lavet til alle kvinder, uanset om du har få vipper eller fyldige vipper, der mangler definition.

Nanolash Lash Lift Kit indeholder alle de produkter, der skal bruges i processen, og de byder på formler, der er naturlige og sikre. Slut med at bekymre dig om den følsomme hud rundt om øjnene.

Lash lift er en ikke-invasiv procedure, og du kan stole trygt på, at du hverken ender med vipper, der føles tunge eller klumper sammen. Du vil kunne se forskel allerede efter den første behandling. Og det er ikke det eneste vores Nanolash Lash Lift Kit kan prale med: med et enkelt kit, kan du foretage op til 10 lash lift-behandlinger, og resultaterne holder i op til 8 uger hver gang. Vi mener, at et produkt så effektivt er værd at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *