Hvad er dampcreme?

Dampcreme er en af de nyeste opfindelser på makeupmarkedet. Hvad er det specielle ved dette produkt? Det indeholder udelukkende naturlige ingredienser som er blevet bundet sammen af damp. Denne produktionsmetode påvirker måden hvorpå kroppen absorberer de aktive ingredienser i kosmetikproduktet. Dets lette konsistens gør, at ngredienserne kan nå længere ned i huden og dermed sprede vitaminer, mineraler, og andre ernærende ingredienser. Dampcreme bruges på en anderledes måde end normal creme. Normal creme produceres med emulgatorer, som samler sig på hudens overflade og ikke blivet helt absorberede. De er kort sagt ikke effektive.

Dampcreme fremstilles med naturlige ingredienser. Produktet indeholder ingredienser såsom ekstrakt fra orangeblomst, lavendel, søde mandler, havremælk, kakaosmør, kamilleolie, og jojobaolie. Alle disse ingredienser er medvirkende i, at huden kan ernæres i dybden og at irritationer kan lindres. Produktet er især godt for folk med tør hud. Der er naturligvis forskellige meninger om dampcreme. Nogle brugere hævder, at cremen virker perfekt og lever op til alle forventninger, hvorimod andre siger, at det kan forårsage allergier og ikke virker for fedtet eller kombineret hud. Begge argumenter er sande. Dampcreme ernærer og fugtgiver huden, men hvis man er allergiker eller har følsom hud er der stor chance for, at man vil reagere på produktet, på trods af de naturlige ingredienser. Produktet indeholder nemlig parfume og parabener.

Du sidder sikkert og undrer dig over hvor du kan købe dampcreme. Produktet kan købes på internettet; 75 ml koster 14 pund, hvilket er det samme som de fleste andre farmaceutiske produkter. Dampcreme sælges i fantastisk indpakning, produceret i aluminium og udsmykket med farverige mønstre. De forskellige bokse byder på blomsterdesigns, leopardprikker, Union Jack print, dyreprint, osv. Cremen ernærer huden, men den ser også fantastisk ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *