6 Regenererende Hårprodukter til 2016

Hårpleje er en af de mest grundlæggende aktiviteter i enhver kvindes hverdagsrutine. Det er naturligvis ikke overraskende, når markedet for hårplejningsprodukter vokser så dynamisk, at der er nye produkter på hylderne hver måned. Her kan du læse lidt om seks nyheder som har indfundet sig på markedet siden starten af 2016.

Living Proof Night Cap – natserum

Living Proof Night Cap er et hårserum med regenererende egenskaber, som ernærer og styrker håret mens du sover. Håret bliver lidt mere skadet hver dag og komplicerede behandlinger som restaurerer håret er både dyre og tidskrævende. Living Proof Night Cap restaurerer hårets vitalitet, glans, og blødhed igennem en enestående blanding af regenererende ingredienser.

L’biotica Professional Therapy – kosmetikkollektion

L’biotica Professional Therapy sættet fra Volume serien er en kollektion af ernærende produkter til håret som alle er bygget på LightCoplx formularen og naturligt rosmarinekstrakt. Disse produkter har to forskellige formål – at gøre håret lettere og regenerere de dele af håret som virkelig har brug for dybdegående ernæring.

Nivea Repair & Targeted Care – shampoo og balsam

Denne nye kollektion ernærende produkter fra Nivea er opbygget på intelligent KERADETECT teknologi. Nivea Repair & Targeted Care produkter styrker og reparerer håret uden at tynge det. Produkterne kombinerer macadamiaolie, Eucerit, og Nutri-Essence.

Bioelixire Macadamia and Collagen – hårmaske

Bioelixire kombinerer de gavnlige egenskaber i macadamiaolie og naturlig kollagen som sammen gør det muligt at regenerere selv det mest skadede hår. Hårmasken indeholder bambusekstrakt som fugtgiver lokkerne yderligere.

Pantene Expert Age Defy – kosmetikkollektioner

Pantene har udviklet dette produkt til folk over 40 som oplever, at deres hår bliver finere og tyndere. Pantene Expert Age Defy er en kompleks ingrediensblanding som forynger hårets struktur og eliminerer problemer såsom skrøbeligt hår, spaltede spidser, kruset, mat, og tyndt hår.

Rene Furterer Absolue Keratine – hårmaske

Rene Furterer har produceret en regenererende hårmaske som er baseret på grøntsagskeratin. Absolue Kertaine er en hårmaske udviklet til brug på tørt og skadet hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *